مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

سلام
پدر من یه خانه دارد که در زمان حیاتش برای گرفتن سند اقدام کرد اما چون توان پرداخت قیمت کارشناسی آنزمان را نداشت از گرفتن سند منصرف شد بعد از فوت ایشان پیگیری‌ها صورت گرفت گفتن پرونده از اول باید رسیدگی و کارشناسی بشه و چون قیمت ملک ارزشمند شده وراث بیخیال گرفتن سند شدن در زمان حیات پدرم خانه دوطبقه را تغییرات داد طبقه پایین را دوقسمت کرد بعد از فوت مادر طبقه بالا را دوقسمت کرد گفت هر کدام از وراث یه واحد داشته باشن و یه متنی بین خودمان نوشتیم که هر واحد برای کدام از ما هست اما محضری نشد
از آنجائیکه ملک متراژ متفاوت بود و طبق سهم الارث نمیشد نوشتیم در هنگام فروش یا ساخت هر کس به اندازه سهم الارث می‌برد
حالا یکی از برادرها واحد خودش و فروخته و خریدار میگه میتونه بره برای واحد خودش سند بگیره و اونو با سند دوباره بفروشه آیا میتونه برای بخشی از سهم الارث که کلش سند نداره سند بگیره و آیا میتونه سند اداری بگیره؟ این امکان پذیره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است