مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب برای صادر کننده چک

با سلام. بنده یه چک برگشتی دارم به مبلغ 322 میلیون برای 140/2/5/20 که برگشت خورده اقدام کردم امروز حکم اومد که صادر کننده چک باید چک رو پاس کنه و 20 درصد جریمه پرداخت کنه ولی ننوشته که چند روزه باید چک رو پاس بکنه
میخواستم از شما بپرسم چند روزه باید چک رو پاس بکنه و چجوری میشه حکم جلب طرف رو گرفت ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید صبر کنید حکم قطعی شود و سپس درخواست اجرائیه بدهید بعدا میتوانید بعد از گذشت مواعد اقدام به جلب نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

روز مشخص نخواهد شد شما باید طرف راجلب نموده و از این طریق ایشان پرداخت نمایند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت ابلاغ اجراییه باید ظرف ده پرداخت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صادر کننده صرفاً باید مبلغ چک را پرداخت کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا بعد از قطعیت درخواست صدور اجراییه کنید و اگر مالی دارد توقیف نمایید در غیر این صورت بعد از گذشت مدت مشخص باید درخواست حکم جلب دهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از قطعیت رای، درصورت عدم پرداخت درخواست جلب دهید.