مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دادخواست اموال منقول مفهوم به 15میلیون

سلام،بنده 11روز پیش برا شخصی دادخواست اموال منقول مفهوم به 15میلیون دادم و خسارت،چون موتوری بود که بصورت امانت اونجا بوده با گفتن چندین بار موتورمو نمیداد،حالا کپی برابربااصل وکالتنامه محضری بنام خودم و کپی برابر با اصل قول نامه بنگاه پیوست کردم و ارسال کردم الان 11روزه هیچ خبری نشده دفترخدمات قضایی مراجعه کردم تو سیستم نشونم داد که همون روز به همونجایی که میخاستم ارسال شده، حالا ممنون میشم راهنماییم کنین آیا زمان بره یا مشکلی پیش اومده ضمنا با شخص مقابل پرونده ضرب و جرح دارم که شاکی ام قبل از دادخواست بوده،ممنون میشم راهنماییم کنین یا حق

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام دادخواست های ارسالی بعد از نیمه ماه برای ثبت زمانبر خواهد بود.