مشاوره حقوقی رایگان - انتقال قیومیت

سلام من و همسرم میخواهیم توافقی از هم جدا بشیم و یک دختر سه ساله داریم و بنا بر توافق قرار بر این شد که در ازای بخشیدن مهریه حضانت کامل دخترمون رو به من واگذار کنند و اظهار کردن درخواست دیدار فرزند ندارند میخواستم بدونم امکان این وجود داره به صورت رسمی در دفترخانه ازشون تعهد بگیرم که هیچ وقت برای دیدن فرزندمون درخواست از طریق دادگاه ندهند و اینکه قیومت فرزندمون رو هم علاوه برحضانت به من واگذار کنم و اینکه و پدرشون در قید حیاتن در خصوص انتقال قیومت رضایت ایشونم لازمه؟

پاسخ ها :

انتقال قیومیت قیومیت فرزند توسط مادر سلب حق ملاقات فرزند ملاقات فرزند حضانت