مشاوره حقوقی رایگان - عزل قیم محجور

با سلام عموم حدود 80ساله میباشد که کاملا محجور میباشد و اکنون صاحب 5هکتار زمین کشاورزی ارث پدری میباشد که حدود 3 الی 4 سال پیش برادرزاده اش قیومیت از دادگاه بر عهده گرفته ولی برادرزاده اش طول این مدت قیومیت اصلا به محجور رسیدگی نمیکنه و اصلا دارایی ایشان راه به دادگاه معرفی ننموده حالا بنده هم به عنوان برادر زاده محجور آیا میتوانم تقاضای ابطلال قیومیت ایشان کنم و تقاضای قیومیت از طرف دادگاه کسی بی طرف قیومیت بر عهده بگیرد چون فرد قیومیت فقط محجور را برای ارث و استفاده از حقوق و مزایای که توسط بهزیستی واریز میشه میخواد این در حالی است که فرد محجور 2 تا برادر دیگر دارد و آیا اگر فرد محجور فوت کند قیوم میتوان اموال او را ببرد یا اینکه اموال محجور به برادرانش میرسد حالا برای اینکه بتوانم قیومیت فرد برادرزاده را برکنار کنم چه راهکاری دارد؟آیا به عنوان اینکه قیوم در طول قیومیت دارایی محجور را به دادستان معرفی نکرده است وطول مدت از لحاظ نظافت و سلامت و بهداشت نتوانسته رسیدگی به محجور کند کدام گزینه بهتر است که بتوانم قیومیت برادرزاده را برکنار کنم و از طریق دادگاه فردی امین توسط دادگاه قیومیت بر عهده بگیرد ممنون از نطرات و پیشنهادتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سرپرستی دادسرا موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما موضوع می‌بایست از طریق دادسرای امور سرپرستی پیگیری گردد