مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر هفت ساله

سلام من زن 32ساله هستم 9ساله ازدواج کردم شوهرم معتاده و یک دختر هفت ساله دارم میخواهم طلاق بگیرم البته وکالت طلاق دارم ولی شوهرم فرزندم رو به من نمیده و من نمیتوانم دخترم رو حتی برای یک روز تنها پیش اون بذارم و میدانم تا حضانت بچه رو بگیرم طول میکشد آیا شوهرم تا وقتی که قانون عدم صلاحیت حضانت فرزند بها و بدهد میتواند فرزندم رو بگیرد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در وکالت در طلاق ببینید آیا در خصوص وکالت در حضانت هم چیزی نوشته یا خیر.
اگر وکالت در حضانت داده باشد میتوانید حضانت را برای خود تعیین کنید اما اگر نباشد حضانت تا سن بلوغ دختر که 9 سال قمری است با پدرش بوده مگر اینکه شما سلب حضانت وی را ازدادگاه بخواهید و تا قطعیت حکم دادگاه می تواند فرزند را نرد خود داشته باشد