مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس

با سلام
شغل زوج مغازه داریه و ظهر ها و شب ها خونه بود، زوجه بعد از دو ماه زندگی مشترک، بدون عذر موجه ترک منزل میکند. بعد از اظهارنامه و گرفتن عدم تمکین توی دادخواست مهریه معلوم شد که زوجه بیماری سرطان خویش را منکر شده بود، با توجه به اینکه 2 سال از تاریخ عقد میگذرد آیا زوج میتواند از شرایط تدلیس استفاده کند؟
چطور و از چه طریق اثبات کند؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر اثبات شود بیمار بوده بله تدلیس است...اما برای دادگاه بهتر است وکیل بگیرید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .اگردخول انجام شد فسخ نکاح تاثیری درمهریه نداردولی اگه تاکنون دخولی انجام نشد,چون عقدمتباینابرسلامتی طرفین بسته می شودعدم سلامت طرف بدون اطلاع طرف دیگرازمواردفسخ می باشد ولی حق فسخ فوری است وشما پس ازیک هفته که متوجه شدید می بایست اقدام می کردید.