مشاوره حقوقی رایگان - اجرا گذاشتن مهریه

باعرض سلام و تحیات فراوان خدمت شما وکلای محترم بنده نظامی میباشم ودر نقطه صفر مرز س وب خدمت میکنم با این شرایط بدی آب و هوا نبود امکانات سرما و گرما جونمو گذاشتم روی کف دستم حدود 5ماه میشه عقد کردم الان دختره بهانه من اصلا باهات زندگی نمیکنم اصلا نه سروصدایی ونه حرفی ونه چیزی بوده که بهش گفته باشم رفته از طریق ثبت مهریه شو اجرا گذاشته مهریه دختره در سند ازدواج 400عدد سکه هسته آیا قانون 114عددسکه میگیره من که باهاش ازدواج ونه زندگی کردم وبعد توقیف اموال زده رفته حساب بانکی مو بسته و جلوی پلاک ماشین مو گرفته چیزثبتی ندارم به غیر از این آیا من که نظامی هستم و در مرز خدمت میکنم باهاش میرم سرکار میام قاضی دستور رفع توقیف ماشین ام رو میده و بعد دختره عکسشو و پیام بی ربط داده به من گذاشته توی فضای مجازی ازش مدارک دارم بعد به من گفته خوب میکنم می زارم خواهش فراوان بیزحمت به سوال بنده پاسخ دهید ممنون میشم واستون ثواب میشه راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دختر باکره باشد تعداد سکه ها نصف میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و توقیف خواهد شد

از بابت مهریه شما باید دادخواست اعسار مطرح نمایید تا اقساط گردد