مشاوره حقوقی رایگان - ازاله پرده بکارت

سلام خسته نباشید
چن روزی هست خیلی نگرانه ایندم هستم از روی اصرار با یک پسر رابطه داشتم و بکارتم رو ازدست دادم. خیلی پیگیر شدم برم دکتر اما چون سنم کم بود از خانواده میترسیدم بفهمن
خیلی ها میگن بکارت وجود نداره ترس نداشته باش ازتون یک راهنمایی کوچیک میخوام ی کمک میخوام خواهش میکنم بهم بگید بعد از چند سال متوجه میشن بکارت رو با رابطه از دست دادم معلوم میشه یا خیر و در اخر ایا امکان ترمیم اصلا وجوددارد یا شایعه است راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم....

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله معلوم میشود و امکان ترمیم هم هست

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ازاله بکارت یا ترمیم با معاینه پزشکی قانونی براحتی قابل تشخیص است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر انکار کنید ثابت نمی شود که بکارت با رابطه از بین رفته یا خود ارضایی و یا ورزش.
بهتر است به متخصص مراجعه کنید