مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از همسر

خانمم خونه من را ترک کرد و بعد از 8 ماه فهمیدم خونه اجاره کرده و با خواهرش ک طلاق گرفته باهم زندگی میکنن هر چقدر اصرار کردم گفت یک لام اگر میخواهی باهات زندگی کنم باید نصف خونه را به من بدهی او من رو تهدید کرد ک اگر نیام محضر و امضا نکنم دیگه منو نمیبینی و از انجا که من به او وابستگی دارم و دوسش داشتم قبول نکردم و اون رفت و من خونه را اجاره دادم و گفتم حاضرم چون خونم تو رهن بانک مسکن بود اول باید فک رهن میکردم تا شرطش را اجرا کنم من باهاش صادف بودم اون بعد از یک هفته زمان که من به خاطر گرسنگی اعتقاد غذا که بیا بیخیال شو و برگرد زندگی کنیم و بریم یکسال یک خونه کوچیکتر اجاره کنیم قبول نکرد و گفت شرط همونی که گذاشتم و من را به درمانگاه برد و من زیر سرم بودم قبلش من با اتفاق هم رفتیم و با کارت من من فک رهن کردم و با کارت من تمام بدهی هایی ک عوارض و مالیات و پس ماند و وغیر... را پرداخت و هزینه های نقل و انتقال هم از کارت من پرداخت کرد و من را برای امضا به دفتر خانه برد اون مدتی ک من حدود 3 ساعت در درمانگاه بستری بودم داشت به نفع خودش سند سازی میکرد و من چیزی را بهم نشان نداد چون من نمیتوانستم سر پا وایسم و فقط دوبار از من اثر انگشت و امضا گرفت بعد از چند ماه درخواست طلاق یکطرفه امد و الان در مرحله تصمیم نهایی و قرار نهایی هست در ضمن 6 دانگ خانه را اونروز به مبلغ 40 میلین نقدا با من حساب کرده است که همچین چیزی من تاحالا ندیده بودم من خودم 6 سال پیش خونه رو 210 میلیون خریدم زنم من رو بدبخت کرد ومن الان سر پناه ندارم و تو باغهای دوستانم زندگی میکنم 10 سال ثمره زندگی و عمرم چیزی جز کلاهبرداری نبوده من چیکار کنم لطفا کمکم کنید تا هم حق طلاقم را پس بگیرم و هم خونه ام را چون حق من است ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اگر �لی از حساب شما پرداخت شده است به این معنی می‌باشد که عقد بیع و انتقال صورت پذیرفته و راه اثبات کلاهبرداری بسیار سخت و مشکل است در مورد طلاق باید با توجه به دلایل ایشان اظهار نظر کرد