مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

با عرض سلام خدمت شما
بنده در تابستان تصادف کرده بودم و رباط صلیبی من پاره شده بود که الان بعد از گذشت 6 ماه هنوز قاضی پرونده پرونده رو تمام نمیکند. به قول معروف نمیدانم لج کرده یا چی ولی من هر بار که به دادسرا مراجعه کردم دیدم تنها من نیستم بقیه افراد هم از دست این دادیار گله مند هستن کلا شعبه 13 دادیاری همیشه جلو درش پراز مردم بود هربار رفتم ولی دیگر شعبه ها خلوت بود. هربار هم که رفتم پیگیر پرونده بشم به من گفته برو این هفته پیامک میاد گوشیت الان 5 ماه هست این حرفو میگن. خواستم بپرسم من کجا پیگیر این پرونده بشم چون الان پرونده رو باید بفرستن طبقه بالا دادگاه کیفری تا رای صادر بشه و بفرستن اجرای احکام بازم چند وقت باید منتطر باشم

پاسخ ها :

عارف مسعودی تبار

جناب آقای عارف مسعودی تبار :

سلام وقت بخیر،محاکم و دادسراها بواسطه حجم ورودی پرونده ها شلوغ هستند علاوه بر این این اطاله ممکن است به دلیل معاینه مرتبه دوم شما در پزشکی قانونی باشد که پس از انجام آن اخرین دفاع از مقصر اخذ و پرونده با صدور قرارجلب به دادرسی به دادگاه کیفری دو ارسال میشود،علاوه بر این شما میتوانید از طریق مراجعه به سرپرستی دادسرای مربوطه خواهان تسریع در رسیدگی نیز بشوید.