مشاوره حقوقی رایگان - کفالت مادر بزرگ

سلام خسته نباشید من 21,سالمه مادرم فوت کرده و مادربزرگ مادریم به غیر از من نوه یا فرزند دیگری نداره و از شش سالگی پیشه مادر بزرگم زندگی میکنم و خیلی ساله که از شوهرش جدا شده پشت دفترچه ای داشتم رفتم خدمت به خاطر کهولت سن مادر بزرگم بعد از شش ماه فرار
بعد چند ماه گفتن پشت دفترچه ای 6ماه بخشیده شده منم رفتم پلیس 10تو سیستم زده بود 0 بعد از هشت ماه الان دوباره یه 20روزیه رفتم خدمت از یگان خدمتی اقدام کردم رفتم معافیت بگیرم مدارکمم 29 .8 .1402کامله رفتم نظام وظیفه گفتم برای کفالت مادر بزرگم اقدام کنم گفت که ما اصلا چنین قانونی نداریم و گفت که برو خدمتو ازین حرفا میخواستم یه راهنمایی کنید لطفاً داستان چیه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق یگان خدمتی خود موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه لطفت در همین سایت مقاله سیر تا پیاز معافیت را مطالعه کنید که گذاشتیم و اگر افاقه نکرد تماس بگیرید