مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام خسته نباشید زمین کشاورزی داریم حدودا سه هکتاره میخوام سند بگیرم چطور باید بگیرم قولنامه نداره میگن هیت هفت نفره است میخواستم راهنمای کید متشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به توصیحات دارد در صورت نیاز تماس بگیرید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به اداره ثبت اسناد محل ملک درخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اراضی واگذاری توسط هیات 7 نفره اداره امور اراضی شرایط خاصی دارد
برای پاسخگویی نیاز به بررسی جزئیات است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پس از انقلاب بسیاری از اربابان و مالکان زمین از کشور خارج شدن در بسیاری مناطق هیئتی 7 نفره از معتمدین افراد شناخته شده هر منطقه این زمین ها را بین ساکنین آن منطقه تقسیم کردند و سندی تنظیم کردند که مالکیت را به صاحب جدید منتقل می کرد به این نوع اسناد سندهای هیئت های 7 نفره می گویند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

کارشناسان اداره امور اراضی بایستی تشخیص دهند