مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین به دلیل خیانت زوج

با سلام
بنده حکم قطعی ارتباط نامشروع همسرم رو یک ساله که گرفتم و درخواست نفقه کردم حالا ایشون بعد دو سال رفتن حکم اجراییه الزام به تمکین رو برای من گرفتن...
تو مرحله اجراییه حکم الزام به تمکین میتونم حکم ارتباط نامشروع ایشون و صورتجلسه های پلیس که ایشون آدرس دروغ داده بودن رو ارائه بدم و حکم رو اجرا نکنم؟ آیا با این دلایل بازم بنده ناشزه می شوم؟
بعد از حکمی قطعی الزام به تمکین که دو سال پیش صادر شده الان با مدارک جدید میتونم اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر ، پرونده اجرا را منوط به تهیه مقدمات تمکین و خود را آماده تمکین اعلام نمایید تا از حکم نشوز جلوگیری نمایید