مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام در صورت اثبات رابطه نامشروع زوج ، آیا زوجه حق این را دارد که تمکین نکند یا خیر؟؟ راهی وجود دارد که زوج با آن طریق زوجه را الزام به تمکین کند؟؟
با محکوم شدن زوج برای رابطه نامشروع زوجه میتواند تمکین نکند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر بتوانید اثبات نمایید بخاطر این مسئله میتوانید طلاق بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ربطی به این موضوع ندارد برای رابطه نامشروع جدا اقدام قضایی کنید

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

موارد جواز عدم تمکین زوجه عبارتند از، ابتلای زوج به امراض مقاربتی، ضرر بدنی مالی و‌شرافتی زن، اشتفاده ازحق حبس، بیماری خود زن، حق تعیین مسکن

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اصولا خیر نمیتواند مگر آنکه ثابت کند رابطه زوج خطر بیماری را افزایش می دهد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات رابطه نامشروع مجازات میشود اماتمکین در مقابل نفقه است مگر اینکه بیماری مقاربتی گرفته باشند که بیم سرایت برود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما با اثبات این موضوع میتوانید طلاق بگیرید اما من توصیه میکنم که در دعوای تمکین به ظاهر، اظهار پذیرش تمکین در شرایط عرفی مناسب کنید تا نفقه قطع نشود و سپس درخواست طلاق کنید. اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

شهرام احمدی

شهرام احمدی :

خیر اما با اثبات رابطه نامشروع می توانید طلاق بگیرید