مشاوره حقوقی رایگان - تامین اجتماعی

با سلام و خسته نباشید، من در یک شرکتی کار میکردم که مشمول سخت و زیان آور می شد و نیروهای دفتری را اصلا و یا به سختی بازنشسته می‌کردند ولی طی 3الی4 سال با گرفتن پول موافقت میکردند حالا تامین اجتماعی متوجه شده و پرونده ها را که بالغ بر 150نفر هستند را به دادگاه فرستاده و منتظر رای قاضی است و کسانی که در آن کمیته سخت و زیان آور منکر همه چیز هستند حالا خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که چه اتفاقی میفته و ما که تنها منبع درآمد مون همین حقوق هست باید چکار کنیم. خواهشاً هر چه زودتر ما را راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

سلام. اظهار نظر دقیق منوط به ارائه تفاصیل و جزئیات بیشتری است.