مشاوره حقوقی رایگان - قصور جراح زیبایی

سلام وقت بخیر من عمل زیبایی لیپوساکشن وابدوانجام دادم به خاطرعدم تزریق داروی ضدانعقاد امبولی کردم ونکروز‌شدم وبافت شکمی عفونت داشت ومشکلات دیگر که دکترم ناپدید شد و رسیدگی‌ نکرد بنده شکایت کردم طلب دیه خسارت کردم نظام پزشکی عدم تزریق داروی ضد انعقاد و عدم رسیدگی پس از عمل محرز شده خیلی معطل میکنن ومیخوام بدونم دیه حدودی چقدر میشه واینکه بابت عفونت زیرشکم وخسارت هزینه ی عمل و اینکه اون چیزی که من میخواستم دکترانجام نداده خوب تخلیه نکرده وخیلی موارد دیگه که بعد از نکروز‌ توسط دکتردیگه ای عمل شدم تا بخیه رو دوباره ببنده قابل پیگیری هست؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشکی قانونی بر اساس پرونده و معاینه شما تعیین میکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد و میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا از طریق نظام پزشکی و سپس تحت عنوان قصور پزشکی شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دیه براساس نظریه پزشکی قانونی مشخص میشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طرح شکایت کنید با توجه به آسیب دیه مشخص خواهد شد و در دادسرای جرایم پزشکی مورد بررسی قرار خواهد گرفت

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دیه طبق نظر پزشکی قانونی، رویه، هزینه های درمان ر داخل در دیه تلقی می کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادسرای جرایم‌ پزشکی بابت قصور پزشکی شکایت کنید میزان دقیق دیه با معاینه دقیق و رویت پرونده توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد.

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام ازطریق دادسرای جرایم پزشکی طرح دعوی نمائید .دیه توسط کمیسون پزشکی تعیین میگردد