مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

سلام من حدود یک ماه قبل از طریق دفتر قضایی دادخواست طلاق داده بودم.
درتاریخ 30 / 8 یه پیام برای من اومده به این مضمون. ابلاغیه الکترونیکی به فلان شماره...
در سامانه ابلاغ قرار گرفت
این یعنی چی؟ راهنمایی لطفاً
باتشکر...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی را چک بفرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالا برای شما وقت رسیدگی تعیین شده بهتره از سامانه ابلاغ چک کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شما از طریق سامانه ثنا ابلاغ اومده و باید وارد سامانه شده و ابلاغیه خود را مشاهده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابلاغ شده است
یا جلسه تا تعیین داور
یا جلسه مشاوره

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به سامانه عدل ایران قسمت ابلاغ قضایی مراجعه کنید احتمالا وقت رسیدگی ابلاغ شده

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به سایت عدل ایران قسمت ابلاغ الکترونیک مراجعه وابلاغ خود را مشاهده کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به سامانه ابلاغ مراجعه و ابلاغ را مشاهده کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابلاغیه در ثنای شما آمده در قسمت ابلاغهای قضایی آن را روئیت کنید

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام به به سامانه عدل ایران قسمت ابلاغ الکترونیک مراجعه کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به سامانه ثنا جهت رویت مراجعه کنید.