مشاوره حقوقی رایگان - اد بزن پول بگیر

سلام وقت بخیر.
یه کانال حمایت از بانک ملی بود گفتن اد بزن به اعضای هر نفر 100تومن،منم همه ای این کارو کردم و تا الان 6ملیون ازم گرفتن و هنوز میگن 3ملیون دیگه واریز کن مثلا 20ملیون پاداشتون میشه بعد از واریزی سه ملیون اون 20ملیون به حسابتون میشینه.
من چطوری میتونم پولمو پس بگیرم.هم شماره موبایل و شماره کارتاشون رو دارم.ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع می‌توان طرح شکایت کرد
اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع می‌توان طرح شکایت کرد بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید