مشاوره حقوقی رایگان - فاقد شناسنامه

سلام عرض ادب بنده دختری هستم ١٨ساله كه وقتی به دنيا امدم پدرم مرده و حتي جنازه اش پيدا نشده و پدر من هم فاقد شناسنامه بوده و كس و كاري نداره و مادرم شناسنامه دارد ما خيلي تلاش كرديم تا كسي از طرف پدرم پيدا كنيم عمه اي عموي اما نشد الان چكار كنم كه از طرف مادرم شناسنامه بگيرم من الان ١٨ سالمه با شرايطي كه دارم نميتونم خاستگارم رو قبول كنم خيلي زندگي برام سخته و در ضمن مادر من ازدواج مجدد كرده لطفا راه حلی بگيد ممنون

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. با مراجعه به بیمارستان محل تولد و بررسی پرونده بالینی مادر ارجمندتان سرنخ هایی می توان در خصوص نسب حقیقی شما یافت.