مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

شوهرم تمام حسابهای خود را از زمانیکه مهریه به اجرا گذاشتم به یک خانم انتقال داده و اموالی بنام خود ندارد. آیا می توانم با پرینت حساب یکسال قبل درامد وی را ثابت کنم؟ شغل آزاد هست. و اینکه میتوانم از دادگاه دستور پرینت حساب را قبل از موعد جلسه بگیرم؟

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. تحقیق در مسائل مالی مدعی اعسار، یعنی زوج، به موجب ماده 10 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی از تکالیف دادگاه است. شما درخواست خود را تقدیم کنید و دادگاه تحقیقات لازم را انجام خواهد داد.

یک وکیل

اثبات انتقال اموال شوهر همزمان با مطالبه مهريه از طرف شما و مالاًموجود نبودن ما ل ديگري از ايشان موثره است ( نر چند عملا زمان قطعيت راي محكوميت او به اداء يا پرداخت مهريه مهم است )
ضمنا از دادگاه بخواهيد گردش مالي و موجودي حسابهاي اور حين و بعد انتقال ( ادعاء همزماني داريد ) از مراجع بانكي استعلام كند