مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

وکیل مربوط به پرونده مطالبه مهریه و طلاق توافقی را به علت به نتیجه نرسیدن میخواهم عزل نمایم. ایشان از من خواستند که به شعبه مراجعه کرده و از آنجا درخواست عزل بنویسم. و پس از آن مابقی مبلغ پرداختی مرا عودت دهند. آیا پس از درخواست عزل از شعبه میتوانم مبلغ را از ایشان بگیرم؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه شمابهتر است توافقات خویش را مکتوب نمایید و حساب و کتاب ها انجام شود سپس شما می توانید وکیل را عزل نمایید یا ایشان از پرونده استعفا نماید.

در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383