مشاوره حقوقی رایگان - تعديل نفقه

باسلام. ببينيد دادخواست نفقه دادم رد شد چرا ؟؟؟ چون شوهرم خودش ماهانه يه ٣٠٠ ت به حساب من كارت به كارت كرده ، هيچ تمايلي به ادامه زندگي هم نداره ! دادخواست تمكين هم نمي ده ! حالا كه ميزان نفقه مشخص نشده ! ايا من مي تونم دادخواست تعديل نفقه به شوراي حل اختلاف بدم ؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام شما امکان طرح مجدد دادخواست تعیین و مطالبه نفقه رو دارین ، اما اگر شورا میزان نفقه رو مشخص کرده باشه یا توافقی کرده باشین می تونید دادخواست تعدیل نفقه بدین .

در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383