مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام کار توسط وکیل

باسلام و خسته نباشید بنده از کسی درسال 1400 طلب داشتم نداد سال گذشته 1402 بر4 دادم وکیل در عرًض یک هفته محکومیتش رو گرفت .از توقیف اموال تا توقیف حساب انجام شد و پرونده 18 ماه پیش برای پرداخت رفت اجرای احکام شورای حل اختلاف .وکیل زنگ زد گفت خودتون مصالحه نکنید شمارش رو بده من صحبت کنم گفتم وکیل من شما هستید تا آخر
الان با گذشت 18 ماه وکیل من رو سرکار گذاشته هر روز برایم قصه میگه .آخرش گفت میخوام به برج 3 بشه الان برج 9 است و شد 19 ماه ولی پولی واریز نشده ومن هر روز باید به دفتر وکیل که موسسه داره تازگی هم پلمب شده بود کاری نمی کند ومیگه باید من رو بخوان تابرم گفتم تو چه وکیلی هستی که 19 ماه یک سفته 17 میلیونی را نمیتونی بگیری 1800 هزار هم روز اول از من گرفته من بازنشسته ارتش هستم لطفا بنده را مورد لطف قرار داده و راهنمایی بفرمایید.ممنون

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
به اجرای احکام مراجعه کنید و بررسی کنید آیا مبلغ محکومیت دریافت شده است یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر موسسه حقوقی است می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را پیگیری کنید