مشاوره حقوقی رایگان - اکانت تلگرام با سیم کارت دیگران

سلام وقتتون بخیر من در سایت درج آگهی گذاشته بودم بعد یک شماره به اسم پشتیبانی سایت پیام داد که شماره شما داره مسدود میشه تا 24 ساعت آینده لطفاً اسم و شماره تلفن خودم که هیچ تلگرام و چیزی نصب نداشت فرستادم بعد یک کد اومد به شمارم کد هم فرستادم بعد شک کردم یه لحظه بعدش که رفتم تلگرام دیدم با اون شماره ام حساب کاربری راه انداختن و مشکوک شدم.الان نمی‌دونم چیکار کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید و

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
اولا شما باید به پلیس فتا مراجعه کنید. در ثانی برای جلوگیری از سواستفاده کردن ایشان از شماره شما باید دسترسی افراد رو در تلگرام ببندید.