مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

سلام 1. در دادخواست استرداد جهیزیه و در قسمت تعیین خواسته و بهای آن مقوم به ... ریال را می توان کمتر از بیست میلیون ریال (دومیلیون تومان) نوشت؟ 2.آیا در دادگاه کیفری حکم قطعی شد و معاون دادگاه کیفری دستور داد بره اجرای احکام کیفری و در احکام کیفری ثبت شد اگر پرونده به دادسرا برگردد آیا حکم قطعی قاضی شکسته می شود؟ 3. جهیزیه ام در خانه ی شوهرم می باشد اگر استرداد تامین خواسته بدهم شوهرم فرش ها را پنهان کند در زمان تحویل گرفتن جهیزیه ام نتوانم فرش ها را بگیرم شاهد هم دارم چه عواقبی دارد؟ ممنون.

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ متاسفانه توضیحاتتون کامل نبوده و بنده امکان پاسخگویی ندارم .
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چنانچه زیر بیست میایون تقویم کنید به شورای حل اختلاف میرود