مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور زوج برای ثبت طلاق

باسلام ، زنم با گرفتن وکیل و دروغ و نیرنگ بالاخره توانست از قاضی حکم طلاق بگیره الان میگه بریم محضر تمومش کنیم ثبت بشه بعدش میرم مهریه ام رو می‌بخشم و حسابهای بانکی رو رفع انسداد می‌کنم سند منزل رو هم که به گروکشی برده میگه میارم. آیا میتوانم محضر نروم و طلاق رو ثبت کردنی امضا نکنم ، آیا غیابی میشه ثبت کنن ؟
با تشکر فراوان از عزیزان و اساتید بزرگی همچون شما که به فکر افراد ضعیف جامعه هستید

پاسخ ها :

بهاره نوری کلوری

سرکار خانم بهاره نوری کلوری :

سلام وقتتون بخیر اگر حضور پیدا نکنید نماینده به جای شما امضا میکنه