مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه ملک ارثی

پدربنده 30سال پیش یک خونه ویلایی در شهربه اسم خودش قولنامه ای میخرد وعمویم راسروسامان میدهدوعروسی میگیرد و درخانه تازه خریدشده ساکن میکند والان پدرم 20ساله فوت کردن وعمو بازآن خونه رو خالی نمیکند،وبه اسم عمو هیچی از قولنامه وکاغذ دست نوشته ای ازخونه نیست. الان وراث چگونه می‌توانند اجرت المثل از عمو بگیرن و حکم تخلیه رو بگیرند؟ کلابنده هم انحصاروراثت را درآوردم هم کل وراث به من وکالت کاری دادند.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست مهروموم وتحریر ترکه دهید و درنهایت دادخواست تقسیم ترکه. ودرمرحله بعد مطالبه اجرت المثل