مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام، من بتازگی ملکی خریدم هنگام خرید چند بار هم از فروشنده و هم از بنگاه سوال کردم که پارکینگ داره که گفتن بله ولی اعلام نکردن که پارکینگ مزاحم می باشد. یعنی کتمان حقیقت. در مبایعه نامه هم فقط نوشته شده دارای پارکینگ و نوع ان مشخص نشده در سند نیز پارکینگ مزاحم قید نشده، اما هنگام تحویل ملک متوجه شدم پارکینگ مزاحم می باشد سند هم هنوز بنام نخورده. ایا با توجه به اینکه در مبایعه نامه پارکینگ مزاحم قید نشده حق اعتراض و شکایت هست یا خیر؟؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما طبق قرارداد نوشته شده میتوانید الزام فروشنده به تعهد ش را بخواهید ولاغیر اثبات توافق شفاهی بسیار ضعیف است

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

طبق قرارداد می توانید از محکمه وی را ملزم کنید