مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه الکترونیک

سلام وقتتون بخیر
عذر خواهی میکنم. دنبال کارای نفقه و مهریه هستم در حال حاضر، میتونید راهنمایی کنید منظور این پیام چیه که برام اومده؟
(آخرین یادآوری برای مشاهده ابلاغیه الکترونیک ****************** اقدام نمایید)

پاسخ ها :

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

سلام وقت بخیر
ابلاغیه ای برای شما ارسال شده که مشاهد نکردید، وارد سامانه بشید و مشاهده کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شما ابلاغیه ای از طریق سامانه ثنا ارسال شده است و شما ابلاغیه را مشاهده نکرده اید.