مشاوره حقوقی رایگان - رد استخدام آموزش و پرورش

با سلام
بنده در آزمون استخدامی آموزش پرورش با امتیاز بومی گزینی قبول شدم ،حال اینکه بنده بومی استان بودم نه شهرستان محل قبولی
بعد از اینکه مدارک رو تحویل کارگزینی دادم کارگزین مربوطه بدون هیچ دلیلی اسم بنده رو حذف کردن و دلیلشون این بود که شما بومی نیستید
در حالیکه در اطلاعیه استخدامی اومده که اگر به سهو یا عمد گزینه بومی رو انتخاب کنید و نتوانید فرم استشهادی را ممهور به مهر کلانتری یا پاسگاه محل استخدام کنید، فقط امتیاز بومی شما حذف میشود نه اینکه به طور کامل حذف شوید و دوباره امتیاز شما حساب میشود ،اگر حدنصاب لازم را بیاورید در استخدام شما خللی ایجاد نمیکند
حال این کارگزین مربوطه پرونده اینجانب را به کل از پروسه استخدامی حذف کرده است
آیل وکلای محترم راهکاری برای جلوگیری از تضییع حق اینجانب دارند ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت نمایید