مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به بخشش مهریه

شوهر من 5 ما بامن ازدواج کرده بود که بهم گفت ما برای اینکه بچه دار شویم تو باید مهرتو به من ببخشی من قبول نکردم منو کتک زد و گوشیمو شکست و به زور سوار ماشین کرد و برد دفترخانه بعد با دفتر دار هماهنگ کرد تلفنی ومنو داخل اتاق دفترخانه برد من همچنان اعتراض داشتم ولی اون گفت من سندی رو تنظیم میکنم که به نفع هردوباشه .من نتونستم سند رو بخونم و با بهانه کندی سیستم که الان قطع میشه زود بیا انگشت نگاری ازمن انگشت نگاری کردند بعد فهمیدم ابرا بوده 72 سکه من مهریهزد زمین .وبعد من رفتم خونه وپلیس رو درجریان گذاشتم وبرگه مبنی بر اجبار شوهرم به بخشیدن مهریه گرفتم .بااین برگه میتونم مهریه ام رو پس بگیرم.
بعد رفت عدم سازش زد ودرشورای حل اختلاف و دادگاه وکیل فرستاد و نفقه فقط به من تعلق گرفت. من میتونم حکم طلاق رو عزل کنم و به مهریه ام برسم ؟ هفت سال پیش معتاد بوده ترک کرده .و یا میتوانم الزام به تمکین رو خواستار باشم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شماباید علیه سردفتردفترخانه وشوهرتان شکایت نمایید واجبار به تنظیم سندرا اثبات نمایید