مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی خودرو

بابت الزام به تنظیم سند خودرو دادخواستی ارائه دادم که شورای حل اختلاف فروشنده اولی که پلاک به نامش هست را محکوم به الزام تنظیم سند خودرو به نام بنده شد ،که ایشون اعتراض کردند که اصلا ماشینو به هیچ شخصی نفروختم و عنوان کرد که ماشین رو به صورت امانت در اختیار همسر سابقش بوده . در صورتی که سال 98 وکالت بلاعزل بدون تاریخ به نفر دوم معامله داده بود و قاضی محترم تجدید نظر رای شورای حل اختلاف را نقض کرد مبنی بر اینکه وکالت فی نفسه است و حتی قبل از صدور رای یعنی یک روز بعداز جلسه دادرسی من با بدبختی و خواهش کردن قولنامه ایشون را هم پیدا کردم و رفتم به قاضی هم نشون دادم که گفتش باید یه بار دیگه دادخواست بدی به هر حال این خانم که پلاک به نامش هست کار منو کلی عقب انداخت راهی برای اینکه زودتر کارم انجام بشه هستش ممنون میشم که راهنماییم کنید خداوکیلی کم آوردم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
مجددا ثبت دادخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با توجه به دلایل موجود
دادخواست صحیح اقامه نمایید

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام خدمت شما ، با توجه به اطلاعات شما ، بابد مجددا دادخواست با توجه به مدارک جدید با عنوان اعاده دادرسی تقدیم شود‌