مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن تمبر

سلام
بنده به یک وکیل وکالت دادم برای انجام امور انحصار وراثت و تقسیم ترکه،این امر در مرحله ی رسیدگی در دادگاه تجدید نظر می‌باشد
هیچ پولی هنوز به وکیل ندادم،اما ایشون وکالت بنده رو قبول کردن و پیامک برای بنده اومد و کد 5 رقمی رو بهشون دادم برای ثبت وکالت.
حالا از از دادن وکالت به ایشون منصرف شدم اما ایشون میگن بابت باطل کردن تمبر باید مبلغ 12 میلیون پرداخت بشه و بعد از اون اقدام به عزل ایشون کنیم یا ایشون استعفا بدن،در ضمن سهم الارث بنده در این پرونده 909 میلیون اعلام شده و حق الوکاله توافقی بوده است.
آیا بدون پرداخت هزینه ی باطل کردن تمبر امکان عزل ایشون یا استعفا وجود داره یا نه؟
این اتفاقات هم کمتر از نصف روز اتفاق افتاد و هنوز به هیچ جلسه ی دادگاه مراجعه نکردن.
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به قرارداد خود متعهد باشید به محضی که قرارداد مورد تنظیم قرار گرفت وکیل مستحق حق الوکاله است می‌توانید تمام حق الوکاله ایشان را بپردازید و ایشان را عزل نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه در قرارداد فی مابین آمده باید عمل شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید عمل بشه
اگر وکیل اعلام وکالت کرده یا تمبر ابطال کرده باشد باید توافقی مشکل را حل و فصل کنید