مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و بدعهدی

سلام
من به پیشنهاد یکی از آشنایان در یک شرکت خارجی سرمایه گذاری کردم این شرکت مدتی طبق پلاتفرمهای اعلامی عمل می‌کرد اما از یک جایی به بعد شروع به بد عهدی کرد و به بهانه های مختلف درخواست وجه برای خدمات و افزایش سرمایه داشت سرانجام با آنها به جر و بحث کشیده شد و رابطه مسکوت شد چند بار پیشنهاد حل مشکل دادند که در طی اون بازهم درخواست وجه بود بالاخره به درگیری لفظی منتهی شد وتهدید کردند اگر تا این تاریخ تکمیل نکنی و برداشت نکنی سرمایه ت صفر میشه که بازهم برای برداشت چندین بار درخواست وجه کرده .لطفا به من یک طرح پیگیری منتج به نتیجه بدهید.
متشکرم.

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید