مشاوره حقوقی رایگان - شکایت موکل علیه وکیل

سلام و احترام

بنده کارم جذب پرونده های حقوقی و کیفری است
پرونده به وکلا معرفی میکنم و درصد میگیرم
یک پرونده ارجاع شد که طرف مقابل مشکل مالی و کیفری داشت و قرار شد که مطالعه پرونده صورت بگیرد و راهکار قضایی ایجاد بشود
وکیل محترم فرمودند این موکل بی ادبی میکند و وکالت ایشان را نمیگیرند
موکل پول مطالعه پرونده را به بنده داده بود و بنده مبلغ را نقدی تقدیمشان کردم ولی رسیدی نگرفتم
دوما موکل بخاطر جرمش افتاده زندان و 14 ماه حبس کشیده
الان که آزاد شده رفته و از منابع نامعلوم آدرس بنده را پیدا کرده است و درب منزل تک تک اقوام من مراجعه کرده است و کلی تهدید که باید بگیرمش و بصورت شخصی پیگیر هستم و تا نندازمش زندان ول کن نیستم و ..

حال چکار باید بکنم؟
اولا آبرویم را برده
دوما مدرکی ندارم که پول حق الوکاله بابت مطالعه پرونده را تقدیم ایشان کرده ام

سپاسگزارم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر ایشان بحسابتان واریز کرده باشد شما حتی با شاهد باید اثبات کنید که به ایشان برگرداندید