مشاوره حقوقی رایگان - بدهی شخص فوت شده

سلام
رای دادگاه در خصوص بدهی پدرم که فوت کرده چنین بود
پرداخت 600 میلیون تومان از ماترک مرحوم غ. به شخص بدهکار
بعد ما دیگه پیگیر نشدیم تا امروز قاضی ابهام از رای صادره کرد و نوشت
بدلیل اینکه وراث قائم مقام پدرشان هستن و عملیات رد ترکه توسط آن ها وجود ندارد باید وراث بدهی پرداخت کنن
حالا پدربزرگ من یه زمین داره که سند نداره ولی تحریر شده
من چیکار میتونم بکنم ؟ میتونم تقاضای تحریر ترکه کنم زمین پدر بزرگم رو معرفی منم ؟
پدر من هیچ ترکه ای نداشته به غیر این چه قبل فوت چه بعد فوت

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه مراتب را به اجرای احکام اعلام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نیاز به بررسی جزئیات است
در مقابل بدهی پدر ، وراث فقط تا میزان ماترک پدر ، مسئولیت خواهند داشت