مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت جزای نقدی

با سلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم که بنده سال گذشته محکوم به 5 سال حبس و 35 میلیون جزای نقدی شده ام و 2 بار هم اعتراض به رای داده ام به دیوان که هیچ تاثیری نداشت . حدودا اخرین حکم و رد اعتراض برای سال گذشته میباشد خواستم بدونم در حال حاضر که زمان زیادی از اجرای حکم گذشته است و بنده پیگیری نکرده ام میتوانم درخواست اعسار‌برای جزایه نقدی بدهم و اینکه بعد از پرداخت جریمه در پرونده هایه مواد امکان تبدیل حبس به جریمه ممکن هست ایا یا خیر ؟ .تشکر میکنم از اینکه وقت گران بهاتان را در اختیار بنده قرار دادین !

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان اقامه دادخواست اعسار وجود خواهد داشت
خیر مجازات حبس قابل تبدیل نیست

شما میتوانید بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس درخواست آزادی مشروط را مطرح نمایید