مشاوره حقوقی رایگان - جزای نقدی

سلام .من دردادگاه بدوی به 10میلیون جزای نقدی بابت توهین محکوم شدم درخواست تجدیدنظرهم دادم ک شاید از این مبلغ کم بشه دادگاه تجدیدنظرم هم این رای رو تایید کرد الان راهی وجودنداره ک از این مبلغ کم بشه یا حداقل قسطی پرداخت کنم توان پرداخت روندارم ممنون از پاسختون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اعسار از پرداخت
محکوم به را مطرح نمایید
و شما باید با ارائه دلیل معسر بودن خود را اثبات نمایید
و در صورت صدور حکم اعسار ، مبلغ محکوم به اقساط خواهد گردید و

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

فقط میتوانید دادخواست اعسار ازپرداخت بدین.همچنین وقتی اجرا به شما ابلاغ کرد که بیا پرداخت کن اکه درمهلت برید 20درصد کم میکنن

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست اعسار از پرداخت جزای نقدی به دادگاه صادر کننده حکم تقدیم نمایید .

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

هرگاه محکوم علیه ، ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ احضاریه قاضی اجرای احکام ، اقدام به پرداخت جزای نقدی نماید ، قاضی می تواند وی را از پرداخت بیست درصد جزای نقدی ، معاف نماید که این امر نیز ، یکی از شرایط و موارد تخفیف جزای نقدی است .
میتوانید تقاضای تقسیط هم بکنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست.
اگر به موقع در اجرای احکام پرداخت کنید بیست درصد تخفیف داده می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به این که دادگاه تجدید نظر ، اقدام به تایید رای دادگاه بدوی نموده است ، باید در نظر داشت که شما بایستی در مرحله اجرا ، درخواست خود مبنی بر پرداخت قسطی مجازات را ، در قالب لایحه به قاضی اجرای احکام کیفری ارائه دهید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی امکان تخفیف 20درصد وجود دارد
تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ احضاریه قاضی اجرای احکام ، اقدام به پرداخت جزای نقدی نماید تا از تخفیف بهره مند شوید پدر غیر اینصورت دادخواست اعسار دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر چون مبلغ کمی است خیر نباید تجدید نظر خواهی می‌کردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی وقت می توانید درخواست اعسار بدهید تا به صورت اقساط بپردازید