مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

وراث مادرم بنده و 4 خواهر دیگر بودیم که یکی از خواهرها بعد از مادرمان فوت کرده، ورثه ایشون نیز چون مجرد بودن، همچنان، بنده و 3 خواهر دیگه ایم.
برای هر دو مورث هم انحصار وراثت گرفته شده
حالا با توجه به اینکه در دادخواست تقسیم ترکه باید تمام وراث طرف دعوی قرار بگیرن در ستون خواهان نام خودمو مینویسم
در ستون خوانده نام 3 خواهرم
اسم اون خواهرم که فوت شده رو باید چطور در ستون خوانده بنویسم که دادخواست رد نشه؟
اینکه ورثه ایشونو به جای ایشون باید معرفی کنم میدونم
ولی دقیقا به چه صورتی؟
مثلا: نام خواهر فوت شده م(ورثه به نام های: .....)
یا نام همه ورثه( به قائم مقامی خواهر فوت شده م؟
میشه نام خودم هم در ستون خواهان باشه هم در ستون خوانده به قائم مقامی خواهر فوت شدم)

پاسخ ها :

تقسیم ترکه ارث