مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل خیانت

با سلام ، بنده زوجه هستم حدود10سال ازدواج کردم چندماه بعد از ازدواج متوجه خیانت متعدد همسرم شدم چندباری اقدام به جدایی کردم اماباپافشاری خانواده هانشد که حاصل شد یک فرزندمعصوم که ازاین اوضاع درعذابه واینکه ایشون باخانمی افغانی در ارتباط که متوجه شدم فرزند داره از ایشون چطور برای حق و حقوق ومهریه اقدام کنم وچکارکنم تهدیدمیکنه مزاحمت ایجادمیکنه تا می‌خوام اقدام کنم خیلی درعذابم باخیانتاش نمیتونم کنار بیام قانونی ام میگن هنوزهمسرمه مزاحمت تلقی نمیشه من نمیخوام دیگه تحمل زندگی باهمچین خائنی ندارم چکار کنم سریع بی معطلی کارم پیش بره که تهدیدواذییت نکنه
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید اگر مدعی شد صیغه کرده در این صورت شما می توانید به دلیل ازدواج زوج دا‌دخواست طلاق بدهید و طلاق بگیرید.
نفقه خود و فرزند مشترک را نیز می توانید مطالبه کنید.
مهریه خود را از طریق دفترخانه ای که عقد کردید مطالبه کنید و از طریق اجرای ثبت اموال زوج را توقیف کنید اگر اموالی نداشت می توانید دادخوا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مهریه از طریق دفتر ازدواج باید تقاضای اجراییه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون اگر زوج بدون ‌موافقت زوجه ، ازدواج مجدد نماید زوجه میتواند دادخواست طلاق اقامه نماید و حکم طلاق صادر خواهد شد

در ‌مورد مهریه شما باید درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید