مشاوره حقوقی رایگان - پدرم به مادرم خیانت کرده

سلام وقت خوش من یه دختر17ساله ام س ماهی میشه که متوجه خیانت بابام ب مادرم شدم تا الان چیزی ب روی کسی نیاورده بودم ولی بهشون گفتم که قضیه رو میدونم
مادرمم میدونست ولی از ترس آبرو و حضانت دوتا دختراش (9و17ساله)
اقدامی نکرده
پدرمم چندماه پیش اعتیاد داشته و الان فقط سیگار میکشه
دست بزن هم داره
خیلی بد رو مادرم و بعضی وقتا من دست بلند میکنه
خواستم بدون برا اقدام به طلاق باید چیکار کنه مادرم
و اینکه حضانت بچه هاش و مهریه‌اش چی میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.
مادرتان بخواهد می تواند شکایت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.
مادرتان می تواند شکایت کند

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید
با توجه به سن دختران و اعتیاد زوج حضانت با زوجه می باشد
در خصوص مهریه و متن دادخواست از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام بایستی با یک وکیل مشورت کنید. با شرایطی می شود. البته بهتر است با روش های دیگر جلوی طلاق گرفته شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فرزندان از حضانت خارج شده اند ایشان می تواند مهریه خود را اجرا بگذارد
و از باب کتکاری شکایت نماید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

فرزندان از حضانت خارج شده اند ایشان می تواند مهریه خود را اجرا بگذارد
و از باب کتکاری شکایت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ادعای شما ابتدا در مرجع محترم قضایی اثبات گردد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

حضانت منتفی هست، برای طلاق و مهریه و سایر خواسته ها جهت توضیح وقت مشاوره بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مهریه در هر زمان قابل مطالبه است و دختران نیز از سن حضانت خارج شده‌اند و با هر شخص(پدر یا مادر) که تمایل داشته باشند می‌توانند زندگی نمایند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

میتواند ابتدا مسائل فوق را اثبات کند بعد برای طلاق دادخواست دهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیلی توضیح دارد شما و مادرتان وقت مشاوره حضوری بگیرید تا حضوری توضیح دهم