مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن اپارتمان

سلام بنده یک آپارتمان پیش فروش را با یک دامداری و یک 207صفر معامله کردم بصورت قولنامه و قرار شد از تاریخ معامله بمدت یکسال و هشت ماه دیگه آپارتمان تکمیل تحویل بگیرم الان 5ماه هست که از یکسال و هشت ماه میگذره و ایشون این ماه اون ماه می‌کنه نمی‌دونم چکار کنم سه میلیارد پول آپارتمان هست خودم مستاجرم دارم سود 10درصد میدم به صراف من اگه بانک گذاشته بودم ماهی 60میلیون بهم میدادن الان تو این پنج ماه 300میلیون میشد لطفا یه راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در اینخصوص برای ایشان ارسال و سپس دادخواست الزام به انجام تعهد باید تنظیم گردد
برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

میتوانید دادخواست الزام به اخذ پایان کار ، صورت مجلس تفکیکی و تنطیم سند و تحویل مبیع مطرح کنید البته مفاد قولنامه باید بررسی شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به انجام تعهد باید تنظیم گردد