مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی مقعدی با رضایت طرفین

با سلام یکی از دوستانم تحت این عنوان تهدید به این شده ازت شکایت میکنم و منجر به ازدواج میشود،مبنا بر اینکه رضایت طرفین و دوران آشنایی قبل ازدواج بودن امکان این است که رای دادگاه بر حکم ازدواج باشه،علم بر اینکه زوجه مصرف داروهای اعصاب وروان کتمان کرده بوده است.تا چه مدتی این رابطه قابل اثبات است
ممنون از مشاورتون

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نمی توان کسی را وادار به ازدواج کرد ولی به علت داشتن رابطه نامشروع محکوم میشوند و تشخیص رابطه در مدت زمان کمی امکان دارد

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام درصورت مشروعیت رابطه ورضایت منجربه ازدواج اجباری نمیگردد