مشاوره حقوقی رایگان - رهن خانه

سلام. پدرم به اسم خود یک خانه رهن کرده است و با صاحبخانه قرارداد نوشته اند. اما پول پیش خانه را من پرداخت کرده ام به صاحبخانه. در صورتی که اتفاقی برای پدرم بیفتد این پول پیش من در جریان ارو میفتد؟ چکار باید کنم که صاحبخانه پولم را به خودم بدهد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در قولنامه قید شود که این پول بابت قرض به پدر داده شده است که در پایان قرارداد بایستی این مبلغ به شما مسترد شود. ذیل این عبارت را ممضی به امضای پدر، مالک و دو نفر شاهد مرد نیز برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست از پدر یک دست خط بگیرید