مشاوره حقوقی رایگان - انتقال به تبعیت از همسر (زوج فرهنگی)

با سلام...بنده و همسرم در یک استان ولی در شهرهای مختلف مشغول به تدریس در مدارس هستیم (مقطع متوسطه دوم و هنرستان)... بحثی که وجود دارد این است که بنده وارد سابقه 3 سال و شوهرم وارد سابقه 2 سال شده است. ایا من میتوانم به تبعیت از شوهرم، به محل سکونت شوهرم منتقل شوم؟ هر دوی ما معلم هستیم.. ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنیم. تشکر ....

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. در این خصوص، در ادارات کل آموزش و پرورش هر استان، فرم خاصی جهت انتقال وجود دارد و بنا بر دستور العمل ابلاغی به ادارات کل، اقدام نمایید.