مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حقوق پدر فوت شده به پسر

با سلام و احترام , برادر شوهر من نزدیک به هفت یا هشت سال پیش به کما رفت و بعد از به هوش اومدن حافظش یکی بود یکی نبود شده و دکترا اعلام کردن که یک سری از سلول های مغزش از بین رفته و هر کاری که انجام میده بعد از یه مدت فراموش میکنه و به همین دلیل امنیتی برای بیرون رفتن از خونه و کار کردن رو نداره به محض عصبی شدن میزنه همه چیزو میشکونه. میخواستم ببینم امکانش هست که ما پیگیری کنیم تا بتونیم حقوق پدرشو که شرکت نفتی بودن رو براش درست کنیم چون دکترا و مصرف دارو و بقیه خرج و مخارج بالاست و ما از پس هزینه ها دیگه بر نمیایم. ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. مستمری بگیری فرزندِ بیمار ( شخص مورد نظر) تابع، قواعد خاص مستمری بگیری بوده که پیشنهاد میکنم موضوع را با محل کار پدر شخص بیمار مطرح کنید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .اول دادخواست احرازمعلویت ازکارافتاده نیازمندرتقدیم دادگاه نمایید.رای قطعی احرازشده رابه سازمان مربوطه ارایه نماییدتاحقوق متوفی به ایشان تعلق گیردودرصورت امتناع ,علیه سازمان دردیوان عدالت طرح دعوی نماییدکه بنفع شما رای صادرخواهدشد