مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا موکل در وکالت نامه

سلام
1= شخصی به عنوان کارآموز وکالت با ارائه 3 وکالت نامه در تاریخ های متفاوت و با شماره پروانه متفاوت و آدرس متفاوت، خود را وکیل ( دو نفر ) که شریک هستند، معرفی می‌کند و وارد پرونده حقوقی که اینجانب خواهان هستم می شود و با استناد به وکالت نامه های فوق علیه اینجانب دادخواست حقوقی و شکایت کیفری می نماید.
2= پس از مدتی اینجانب متوجه شدم که امضای یکی از آن ( دو نفر ) شریک در کل وکالت نامه ها جعل شده است.
سوال = آیا اینجانب می توانم از وکیل و شربک اول شکایت جعل امضا در اسناد رسمی کنم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خیر شما صرفا پیگیری پرونده را انجام دهید و به شعبه مربوطه اطلاع دهید موضوع را

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید نسبت به آن ایراد نمایید اما وکیل از طرف مقابل شما وارد دعوا شده است