مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین سنگین با سواری مقصر که فوت شده

سلام. همسر من امروز رفته یه شهر دیگه برای بار بری. تو مسیر با یه سواری تصادف کرده.
مقصر سواری بوده و متاسفانه فوت شدن.
همسرم زنگ زد و گفت این اتفاق افتاده و من دارم میرم پاسگاه بببینم چی میشه...
ما کسیو نداریم و تنهاییم.
از 3ساعت پیش گوشیش خاموش شده و من هیچ خبری ازش ندارم.
نمیدونم چه بلایی سرش اومده.
نمیدونم کجاست و مجازاتش چیه؟
باید تا کی صبر کنم بهش اجازه بدن بهم زنگ بزنه؟
توروخدا منو راهنمایی کنین...

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. جای نگرانی نیست. پس از توقیف و هدایت خودروی همسرتان به پارکینگ و ترسیم کروکی توسط کاردان فنی تصادفات و تشکیل پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب شهر محل وقوع حادثه و خروج همسرتان با کفالت، مجازات نامبرده، از حیث جنبه عمومی، احتمالاً ابطال پروانه ( گواهینامه) رانندگی باشد.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام فعلااحتمالادرپاسگاه تحت نظره تا فردا به داذسراببرندیا اینکه امروزبردنش به دادسرا وتفهیم اتهام شده وقرارکیفری صادرشده کسی نبوده که ضمانتش کنه تا آزادبشه.بهتره مکان تصادف زاپیداکنید وبایک ضامن به پاسگاه مربوطه برویدکه اگه پرونده به داذسرا رفته ضامن ضمانت کنه وایشان آزادبشه.