مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه به دلیل خیانت زوج

سلام من دختری 19ساله هستم تو 15سالگی ازدواج کردم نه میشناختمش نه دوست بودیم هیچ گذشت اول فهمیدم یکی رو میخواد البته بعد ازدواج کار از کار گذشته کنار اومدم بعد اون هرچی ک میدیدم یا مینداخت گردن دوستاش یا میگف نمیدونم بازم چون بچه بودم میگذشتم هرسالم با خیانتاش گذشت حتی عکسشم پیش یک زن دیدم دعوای شدید شد کتکم میزد سر کار خودش من رو میزد به مامان باباش میگفتم میومد درو میبست تا میتونست میزدتم تا اینکه دیدم با یک دختره دیگر چند سری ک فهمیدم بازم ادامه دادن یک سری پی امشو دیدم قرار شمال گذاشتن حتی الان خودم باهاش چت کردم سر اونم افتضاح کتک خوردم سر مشروباتش که پدرش مینداخت منو مقصر میکرد طاقت نیوردم رفتم خونه پدرم ابراز پشیمونی کرد ولی چیزی نگذشت حالا اداهاشم میشد به خاطر خانوادم اومدم دنبالت حالا بگذریم چ قولایی داده بود الانم یجورایی حبسم نه میتونم جایی برم ن میتونم خونه کسی بمونم گوشیمم گرفته قایمکی برداشتم موندم چیکار کنم پدرمم میگ میام میبرمت پشت گوشی با پدرمی اینا فحش دادن به من منم از ترس دهنم خشک میشه میخوام طلاق بگیرم چیکار باید بکنم ؟؟شوهر هرسری هم میگ اگر دعوا شه خون بابات یا من میریزه ?باسن کمم تمام موهام سفید شدن ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است
می توانید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از باب حقوق مالی خود از جمله نفقه و مهریه می‌توانید اقدام قضایی کنید.
از باب طلاق نیز می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه رابطه نامشروع را به ثبت برسانید تا بر اساس آن، متارکه نمائید.
اگر شوهر شما اقدام به کتک کاری کرد فوراً با 110 تماس حاصل فرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همانطور که عرض شد بابت حقوق مالی خود می‌توانید اقدام نمایید برای مسائل کیفری نیز می‌توانید اقدام کنید مانعی وجود ندارد